Dag van de Ondernemer 2023

De dag van de ondernemer valt bijna samen met mijn verjaardag! Super leuk natuurlijk :). MKB-ondernemers (Nederland) worden bedankt voor hun lef- en doorzettingsvermogen, volgens Wikipedia. Doorzettingsvermogen is wel nodig bij een eigen bedrijf. Het is continu aandacht geven, elke dag weer.

Whiteboardmaster begon als Gek op de Werkvloer. Mijn idee was om bedrijven te helpen processen te verbeteren met simpele, kleine veranderingen. Zo kan ik jouw bedrijf helpen om efficiënter te werken en jouw werknemers te motiveren. Ik werk 4 dagen in de week in loondienst en daarnaast draai ik Whiteboardmaster. Om dit goed aan te pakken, zou het betekenen dat ik mijn pappa dag kwijt zou raken (bedrijven zijn niet vaak in het weekend open ;-). Om thuis ook balans te houden, heb ik besloten om alleen producten te verkopen. En soms, als ik gevraagd wordt, ondernemers zoals jij te helpen met hun problemen.

Lean verspilling voorraad

Ik ben dol op werk netjes en goed uitvoeren, dus ook mijn eigen bedrijf en persoon staat in de “continu verbeteren” stand. Op de van de Ondernemer is het goed om juist lef te tonen en in te zien dat er veranderingen nodig zijn.

Om jou goede prijzen te bieden, koop ik groot in (diverse producten). Ik loop alleen tegen het probleem aan dat als product A op is, ik opnieuw groot in moet kopen om de kostprijs laag te houden. Zelfs als ik alleen A nodig heb. Dit is heel onhandig en zo blijf ik met grote voorraden zitten die minder snel lopen.

Voorraad is verspilling. De enige voorraden die je idealiter in huis hebt zijn grondstoffen en eindproducten die klanten hebben besteld. En ik denk dat ik de oplossing voor mijn magneten heb gevonden.

Mijn magneten zijn uniek, Nederlands en op maat gemaakt voor jou. Dit is wat ik wil bereiken, dus ik heb onderzocht hoe ik de beste kwaliteit magneten kan ontwerpen en produceren voor jou. Vanaf ongeveer eind januari 2024 kan ik magneten, kleiner dan één A3 vel voor jou op maat maken. Hiermee is mijn droom in vervulling en vanaf dan, maak ik mijn producten dus zelf. Continu verbeteren en ontwikkelen en lef tonen in de geest van de dag van de ondernemer.

Magnetisch A4 wisbordje

You cannot copy content of this page

Chat openen
1
Heb je een vraag? Stel hem gerust!
Scan de code
Heb je een vraag? Stel hem gerust!