Sinterklaasintocht 2023, 18 november

De jaarlijkse Sinterklaasintocht komt er weer aan! Sinterklaas heb ik altijd als een leuk feest ervaren als kind, en nu kan ik dit teruggeven aan mijn kinderen. Vroeger worstelde ik wel met het probleem: “Bestaat Sinterklaas nu wel of niet?”. En ik heb er de oplossing voor gevonden. Voor mijn kinderen bestaat Sinterklaas en ik zeg dat hij niet bestaat. Uiteraard is onze familie aanwezig bij de Sinterklaasintocht 2023, dus onze kinderen zien Sinterklaas in levende lijve ;-). Ik zeg: “Maar Sinterklaas bestaat helemaal niet”. En mijn kinderen roepen dan hard: “Jawel, hij bestaat WEL!”. De oudste is nu 4, dus ik kan hier heerlijk van genieten.

Sinterklaasintocht 2023 in Krimpen aan den IJssel

Sinterklaas is altijd te laat, dus wij gaan ervoor zorgen dat we iets voor 11 uur aankomen. Dan hebben we niet de allerbeste plek, maar dan hoeven we niet superlang te wachten.

Het programma:

  • Aankomst Sinterklaas: Pieter Groenpad 1, 2931 PB Krimpen aan den IJssel
  • Speech Burgemeester
  • Sinterklaas gaat naar de winkelcentra en bezoekt:
    • Crimpenhof
    • De Olm
    • De Korf

Ik kan dan zelf niet winkelen, want er is ook nog mijn eigen verjaardag te vieren ;-). Voor dat soort momenten zijn we gewoon online te vinden. Als sinterklaascadeau tip: ons mooie kinderplanbord. Het gekoppelde beloningssysteem werkt erg goed en het planbord is te koop met eenmalig meer dan 40% korting t/m 30 november.

You cannot copy content of this page

Chat openen
1
Heb je een vraag? Stel hem gerust!
Scan de code
Heb je een vraag? Stel hem gerust!