Wereld toilet dag 2023

Wereld toilet dag 2023, met als doel: “Schone wc’s voor iedereen!” Maar hoe doe je dat met jouw kleine peuter of kleuter? Lees hier de tips om zindelijk en schoon jouw reis te maken.

Mijn eerste kind, is mijn dochtertje. Als man is dat best lastig, want het vrouwentoilet is vaak schoner dan het mannentoilet. Maar als man ben je natuurlijk niet welkom op de vrouwentoilet, zelfs niet met een schattig dochtertje. Dus wat doe ik dan met een smerige mannentoilet en mijn dochtertje dat steevast in elke nieuw gebouw wat ze binnenloopt zegt: “Is hier ook een wc?”. “Want ik moet plassen!”.

Mijn vrouw vond de oplossing en dat is geen magneet, of whiteboard. Maar een opvouwbare wc-bril. Dit ding heeft enorm veel voordelen.

Tip voor de Wereld toilet dag 2023

De voordelen van de opvouwbare wc-bril:

  • Altijd een schone wc
  • Makkelijk mee te nemen in jouw tas
  • Altijd bij de hand
  • Geeft jouw kind vertrouwen / herkenbaarheid
  • Zeer goedkoop bij Aliexpress

Er is geen wereld toilet dag nodig om deze tip te herinneren

Om de wc-bril goed schoon te houden, neem ik billendoekjes mee. Bij de damestoiletten zijn altijd vuilnisbakken om deze in te stoppen. Bij de mannentoiletten is er vaak wel een prullenbak te vinden. En anders kun je een rol plastic zakjes meenemen om de billendoekjes in te doen. Je mag ze niet in het toilet gooien, want ze verstoppen het riool en zijn slecht afbreekbaar. Is jouw peuter nog niet zindelijk? Lees dan hier verder…

You cannot copy content of this page

Chat openen
1
Heb je een vraag? Stel hem gerust!
Scan de code
Heb je een vraag? Stel hem gerust!