Houding en gedrag veranderen

Whiteboardmaster is opgericht door Joeri Tilman. Ik heb mij in mijn dagelijks werk altijd bezig gehouden met kwaliteitsmanagement. Na dit meer dan 15 jaar te hebben gedaan, is het voor mij heel duidelijk. Alles, maar dan ook echt alles, draait om houding en gedrag. Mijn theorie is dat privé en werk erg op elkaar lijken, zelfs als we hierin andere rollen vervullen. Omdat de wereld steeds meer digitaal wordt, lopen privé en werk vaak in elkaar over. Met mijn producten wil ik jou helpen om het elke dag een beetje beter te doen.

Hoe is Whiteboardmaster ontstaan?

Ik gebruikte al jaren een whiteboard om mijn leven structuur te geven. Ik ben een echte chaoot en een whiteboard gaf rust. Geen belletjes, geen whatsapp of Facebook, maar een planbord dat mij structuur geeft zonder afleiding. Toen ik twee kinderen kreeg, was mijn weekplanner onvoldoende en ben ik mijn eigen whiteboard verder gaan ontwikkelen met de producten die jij nu in mijn webshop kunt vinden. Deze producten helpen jou jouw whiteboard overzichtelijk te maken en maakt het gebruik makkelijker.

Ik besef mij goed dat een whiteboard maar een hulpmiddel is, maar wel één die jou kan helpen bij een goed gesprek met jouw partner over jullie planning. Niets werkt beter dan oprechte interesse en aandacht. Een whiteboard kan helpen om rekening te houden met elkaars wensen en knelpunten te bespreken.

Het visueel maken van processen, patronen en planningen helpt om beter met elkaar te communiceren en elkaar beter te begrijpen. Deze producten richten zich op zowel consumenten als bedrijven. Door zelf te experimenten met eigen ontwerpen van whiteboards en magneten is er een mooi assortiment opgebouwd en heb ik ervaring gekregen in het ontwerpproces en productieproces. Wil jij zelf jouw eigen producten, of mis jij nog iets in ons assortiment? Neem dan gerust contact op!

Maar waarom dan de naam Whiteboardmaster?

Jezelf een schouderklopje geven is leuk. Ik geloof heilig in “labeling theory“. Als mensen geloven en zeggen dat je een meester bent in iets, dan ga je dit ook geloven en er ook naar gedragen. Ik ben elke dag bezig met het verder ontwikkelen van onze producten. Vormgeving, materialen, de juiste fabrikanten, enzovoort. Alle kennis die ik opdoe, zal ik met jou delen op deze website. Op deze manier kunnen we elkaar helpen om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van producten en het gebruik hiervan. Volg ons vooral op Facebook. Hier kunnen we tips en tricks met elkaar delen. Alle feedback is welkom!

You cannot copy content of this page

Chat openen
1
Heb je een vraag? Stel hem gerust!
Scan de code
Heb je een vraag? Stel hem gerust!